Crime Scene

Stap uit de dagelijkse sleur en in de bloedstollende wereld van forensische detectives, moordenaars, misleiding en achterdocht met ons Crime Scene-event. Teamuitjes makelaar verandert een trainingsgame in een meeslepende moordzaak. Deze dag wordt duidelijk wie zich als een ware De Cock of Sherlock Holmes de beste speurneus van het bedrijf mag noemen.

Er is namelijk een lijk gevonden en alle aanwijzingen duiden op een moord. Er zijn meerdere potentiële daders, maar wie heeft er daadwerkelijk een motief en geen alibi? En wie speelt er de vermoorde onschuld? Door middel van het stellen van de juiste vragen gaan de deelnemers met hun team op onderzoek uit. Aan hen de opdracht om de verdachten te identificeren en uiteindelijk de moordzaak op te lossen. Met deze trainingsgame leren de deelnemers beter communiceren, doorvragen, samenwerken en verbanden te leggen.

Er zijn meerdere scenario’s:

Moord op Eddy de Ridder
Moord op het toneel
Moord op de clown

Deze trainingsgame is ook te boeken als teamuitje en is te spelen in elke willekeurige plaats. Neem contact op voor meer informatie over deze bloedstollende trainingsgame.

Meer informatie ontvangen?

Bel 06-1158 6440 of stuur een WhatsApp!

WhatsApp Chat
Versturen

Moord op Eddy de Ridder

In het rustige stadje Meppel is de eigenaar van EDR sales & support Eddy de Ridder gevonden door zijn beste vriend Jordy, tijdens het verjaardagsfeestje van Floris Kruppe bij het plaatselijke Croissanterie La Fontaine. Hij werd gevonden op straat nabij de croissanterie. Volgens de technische recherche is Eddy hard tegen de straat aangeduwd en bewusteloos achtergelaten. Daarna zou Eddy zijn gevonden met een doorgesneden keel. De lijkschouwer bevestigt dit feit. De politie vond een drugszakje naast het lichaam. Verder tast de politie nog in het duister. Op het feestje waren heel wat mensen aanwezig waarvan een aantal verdachten.

Moord op het toneel

Het gezicht van de talentenshow, jurylid Ricardo Kok is vlak na de uitzending dood gevonden op het toneel. Volgens de technische recherche was Ricardo kort naar hun komst overleden. Ricardo is gevonden met een touw om zijn nek. De lijkschouwer bevestigt dit feit. De politie vond een sigaret naast het lichaam. Verder tast de politie nog in het duister. Bij de talentenshow waren heel wat mensen aanwezig waarvan een aantal verdachten.

Moord op de clown

Wanneer de voorstelling is afgelopen en de toeschouwers het circusterrein verlaten, wordt ontdekt  dat Coco dood is. Coco is de clown van het circus. Coco de clown heet eigenlijk Bianca Brummen en heeft tijdens de voorstelling zich voorgedaan als man.  Zij blijkt in haar circuswagen door wurging om het leven te zijn gebracht. De lijkschouwer bevestigt dit feit. De politie vond een aantal paarse paardenharen bij het lichaam die afkomstig zijn van de verdwenen pruik, die ze in het circus heeft gedragen. Verder tast de politie nog in het duister. Bij de voorstelling waren heel wat mensen aanwezig waarvan een aantal verdachten.

Aanmeldformulier